Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم، سرهنگ قدمی با اشاره به تشدید محدودیت‌های تردد کرونایی در جاده‌های استان اظهار داشت: با توجه به وضعیت قرمز کرونایی، کماکان تیم‌های نظارتی پلیس راه و نیروی انتظامی در مبادی ورودی استان از جمله محور رامسر (چابکسر)، چالوس( تونل کندوان دهانه شمالی)، هراز (پلور)، سوادکوه (پل سفید) و کیاسر (سه راه تلمادره) مستقر هستند و از ورود پلاک‌های غیر بومی به استان جلوگیری می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه گشت‌های کنترل پلیس راهور استان در 57 نقطه از ورودی شهر‌های استان حضور فعّال دارند، افزود:خودرو‌هایی که با پلاک شهر‌های قرمز وارد استان مازندران شوند یک میلیون تومان جریمه می‌شوند و خودرو‌هایی که از شهر‌های نارنجی به مازندران بیایند توسط دوربین‌ها 500 هزار تومان جریمه می‌شوند.

رئیس پلیس راه مازندران گفت: محدودیت‌های شبانه کرونایی همچنان در همه شهر‌های استان از ساعت 22 شب تا 3 بامداد اعمال می‌شود و متخلفان جریمه می‌شوند.

وی از افراد خواست مقررات راهنمایی و رانندگی را رعایت کرده، با توجه به خلوتی جاده‌ها با سرعت مطمئنه رانندگی کنند و همه سرنشینان خودرو کمربند ایمنی را ببندند.

تعطیل گروه‌های شغلی 2 تا 4 در بابل

‌رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز با بیان اینکه ‌میزان ابتلا به ویروس جهش‌یافته انگلیسی در سنین پایین بسیار بالاست، گفت: پیک چهارم در کشور حدود 10 روز قبل آغاز شده به طوری ‌که از 460 شهرستان کشور، حدود 400 شهرستان  در وضعیت قرمز یا نارنجی به سر می برند.

سیدفرزاد جلالی با بیان اینکه بیشتر شهر‌های مازندران در وضعیت قرمز و نارنجی قرار دارند گفت: این ویروس جهش‌یافته انگلیسی انتقال سرعت بسیار زیاد داشته و سنین پایین و بیشتر افرادِ بدون فاکتور‌ها و بیماری‌های زمینه‌ای و سن بالا را درگیر کرده و میزان بستری و مرگ و میر ناشی از آن نسبت به موج قبلی بسیار بالاتر است.

وی با اشاره به هشدار‌های اعلام شده مبنی بر رعایت 90 درصدی شیوه نامه‌های بهداشتی افزود: قبل از سال جدید، میانگین رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در کل کشور تا 52 درصد و مازندران حدود 56 درصد کاهش یافته بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل تصریح کرد: در حال حاضر افزایش بیماران سرپایی و بستری سرعت بالایی داشته و هنوز به زمان مرگ و میر نرسیده است، اما در یک یا دو هفته آینده خودرا نشان خواهد داد.

جلالی گفت: بر اساس دستور العمل ستاد بحران کرونا، با تشدید دوباره این بیماری گروه‌های شغلی 2، 3 و 4 در شهرستان بابل تا اطلاع بعدی تعطیل است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: بر اساس این اطلاعیه، گروه‌های شغلی 1 شامل بیمارستان، داروخانه، مطب، آمبولانس، آتش نشانی، سوپرمارکت، نانوایی‌ها، امنیت، سلامت، تعمیرگاه‌های لوازم خانگی، پمپ بنزین و ... تعطیل بوده و همچنین در طرح محدودیت‌های جدید کرونایی، رستوران‌ها، مراکز تهیه و طبخ غذا فقط به صورت بیرون‌بر اجازه فعالیت دارند.

جلالی گفت: پاساژها، مراکز خرید و مال‌ها، تمرین و انجام مسابقات ورزشی، مساجد، مصلی‌ها، قنادی و شیرینی‌فروشی‌ها، آبمیوه و بستنی‌فروشی‌ها، آرایشگاه‌های مردانه، بازار فروش خوردو، مراکز شماره‌گذاری اتومبیل، بازار فروش فرش، موکت، فرش ماشینی، اسباب بازی‌فروشی‌ها، فروش لوازم خانگی، عمده فروشی‌ها و خرده‌فروشی‌ها، خدمات چاپ و دیجیتال، تزئینات داخلی ساختمانی، کادوفروشی‌ها، پارچه‌فروشی‌ها، عکاسی‌ها، آژانس‌های مشاوره املاک، پرده‌سراها، فروش مبلمان، کیف و کفش، نوشت‌افزار، خیاطی و خرازی‌ها و لوازم آرایشی و بهداشتی گروه شغلی 2 را شامل می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: گروه‌های شغلی 3 شامل دانشگاه‌ها، مدارس، زبان‌سراها، آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای، کتابخانه‌ها، استخر‌های سرپوشیده، موزه‌ها و موزه باغ‌ها، سینما و تئاتر، آرایشگاه‌ها بوده و نیز برگزاری هرگونه آزمون حضوری ممنوع است.

جلالی افزود: برگزاری مراسم‌های اجتماعی، فرهنگی، مذهبی، همایش‌ها، فعالیت باشگاه‌های ورزشی، مدارس شبانه‌روزی، کافه و قهوه‌خانه‌ها در گروه‌های شغلی 4 هم ممنوع اعلام شده و همچنین با اعلام وضعیت قرمز کرونایی یک شهر، همه گروه‌های شغلی 2، 3 و 4 تا دو هفته تعطیل خواهند بود.

بازگشت محدودیت‌های سخت کرونایی به مازندران

معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران نیز گفت: با توجه به وضعیت شیوع بیماری کرونا در استان و تبدیل تعداد زیادی از شهرهای استان از وضعیت نارنجی به قرمز، محدودیتهای مربوط به شهرهای قرمز در مورد این شهرستانها اعمال می شود.

حسن نژاد افزود: بر این اساس، فعالیت کلیه صنوف درجه 2 تا 4 تعطیل است و تنها اصناف و دستگاه هایی که خدمات ضروری و امدادی عرضه می کنند می توانند فعالیت کنند.

وی گفت: ترددهای شبانه از ساعت 22 تا 3 بامداد هم ممنوع است و رستوران ها نیز بصورت بیرون می توانند فعالیت کنند.

معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران همچنین ادامه داد، کلیه تالارها در شرایط نارنجی و قرمز در سطح استان تعطیل شد و ادارات استان نیز در این وضعیت با یک سوم پرسنل به ارائه خدمات می پردازند.

حسن نژاد تاکید کرد، وضعیت مازندران در حال حاضر مناسب نبوده و باید با رعایت بیشتر شیوه نامه‌های بهداشتی و مشارکت آحاد مردم و اصناف، حالت تثبیت به مازندران برگردد.

منبع: الف

کلیدواژه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل گروه های شغلی وضعیت قرمز فروشی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۸۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهاد‌های اجرایی مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، استاندار مازندران در جریان بازدید از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل گفت: برای رفع برخی چالش‌های جدی استان و تسریع در گره گشایی از مشکلاتی که مردم را رنج می‌دهد و تعیین اولویت‌ها و ارایه راه حل‌های سازنده، به پژوهش‌های علمی و جهت دهنده دانشگاه‌های مازندران نیاز داریم. ‎

یوسف نوری بر لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهاد‌های اجرایی در زمینه توسعه و پیشرفت استان در بخش‌های مختلف، به ارایه راهکار‌هایی برای برقراری ارتباط مطلوب و تعامل بیش از پیش و کیفی میان مدیران اجرایی و مدیران علمی، پژوهشگران، فناوران و نخبگان دانشگاهی استان اشاره کرد و افزود: اساتید دانشگاه‌ها و دانشجویان دانشگاه‌های مازندران باید در فرآیند توسعه مازندران نقش خودشان را به خوبی ایفا کنند.

وی به نقش نیروی انسانی در توسعه استان اشاره کرد و گفت: بدون برنامه نمی‌توان شاهد توسعه استان در بخش‌های مختلف باشیم؛ تحقیقات دانشگاهی در تعیین اولویت‌ها و ارایه راه حل‌های سازنده بسیار موثر است.

استاندار مازندران بر ضرورت بهره گیری از ظرفیت نخبگان علمی استان مازندران، تاکید بر طراحی و تدوین برنامه راهبردی- عملیاتی توسط دانشگاه برای ارتباط با صنعت، جامعه و مجموعه دستگاه‌های مسئول در استان، ارتباط مستمر دانشگاه و دانشگاهیان با استانداری و سایر نهاد‌ها تاکید کرد.

دکتر عزیزالله گنجی رئیس دانشگاه نوشیروانی بابل در خصوص توفیقات و برنامه‌های دانشگاه گزارشی ارائه داد.

یاد آور می‌شود استاندار مازندران امروز در نمازجمعه بابل شرکت داشت و با حضور ایشان از فعالان اجرای طرح نور در شهرستان بابل قدردانی شد.

دیگر خبرها

  • لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهاد‌های اجرایی مازندران
  • قرمز‌ها دل نگران خروج ستاره‌ها در دوران «پسا کلوپ»؛ آیا محمد صلاح و فان دایک از لیورپول می‌روند؟
  • سکانس‌هایی از فیلم ورود و خروج ممنوع
  • صادارت۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ از مرز دوغارون شهرستان تایباد به افغانستان
  • هرگونه جابه جایی دام بدون اخذ مجوز در تربت‌ جام ممنوع شد
  • دریافت هرگونه هدیه از سوی کارمندان دولت ممنوع | ابلاغیه جدید سازمان اداری و استخدامی
  • دریافت هرگونه هدیه از سوی کارمندان دولت ممنوع شد
  • ورود هیچ بازرسی را ممنوع نکردیم | آخرین وضعیت ۴ مکانی که آژانس مشکوک بود | چند بازرس مجازند در ایران باشند؟
  • مرگ تدریجی آب‌بندان‌های مازندران
  • مدارا با طالبان بدون خط قرمز! / معلمان و دغدغه معیشت/رویا فروشی برای کسب ثروت