Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید محمود حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اهمیت مدیریت پسماند در استان اظهار داشت: تاکنون اقداماتی در زمینه پسماند انجام شد ولی نتوانست پاسخگوی نیازهای استان باشد.

وی با اظهار اینکه روزهای عادی سه هزار و ۵۰۰ تن پسماند در استان تولید می‌شود که در پیک جمعیتی به هفت هزار تن افزایش می‌یابد، گفت: به رغم تلاش‌های صورت گرفته، مسئله پسماند جزو معضلات زیست محیطی شده است ونگرانی های جدی در زمینه دریا، جنگل و سلامت مردم استان داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: خوشبختانه شهرداران مسئولانه وارد این حوزه شدند و همه اقشار و گروه‌ها پای کار آمدند و اکنون وضعیت ظاهری استان بهتر از قبل شده است.

استاندار مازندران یادآور شد: طی دو ماه گذشته با دو مجموعه قوی که در حوزه پسماند در حال فعالیت هستند، وارد مذاکره شدیم و وزیر کشور نیز مسئله پسماند را جزو اولویت‌های اول استان تعیین کرده‌اند و باید حل شود.

حسینی پور یادآور شد: زباله طلای سیاه محسوب می‌شود و در برخی از کشورها بخش اعظمی از بودجه از طریق زباله تأمین می‌شود و باید از طریق بازیافت زباله برای شهرداری‌ها درآمد پایداری ایجاد کنیم.

استاندار مازندران با اشاره به اینکه در چند شهر استان اقداماتی برای بازیافت زباله انجام شد، گفت: این اقدامات کافی نبوده است و باید با نظارت و همکاری مردم و مکلف کردن مسئولان، مسئله پسماند را حل کنیم.

وی با اظهار اینکه ساحل زیبای استان نیز مملو از زباله است، گفت: به سرعت و جدیت مسئله پسماند پیگری می‌شود تا ظرف یکسال آینده شرایط را از وضعیت بحران خارج کنیم.

کد خبر 5397782

منبع: مهر

کلیدواژه: سید محمود حسینی استانداری مازندران مدیریت پسماند ویروس کرونا بوشهر خطبه های نماز جمعه کرمانشاه قاسم سلیمانی آمار کرونا گرگان آلودگی هوا ایلام شیوع کرونا سانحه تصادف واکسن کرونا عکس استانها خسارات سیلاب مسئله پسماند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۸۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی برای کشت برنج در مازندران

رضا افراسیابی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی مازندران از ورود و توزیع روزانه ۸۰۰ تا هزار تن کود کشاورزی به کشاورزان شالیکار استان خبر داد و گفت:برای توسعه کشت برنج و حمایت از کشاورزان، تامین و توزیع کود‌های کشاورزی مورد نیاز استان، روند افزایشی داشت.

او افزود: با هماهنگی‌های بعمل آمده با مبادی تامین کود‌های کشاورزی و مجتمع‌های پتروشیمی تولید کود اوره در کشور، در حال حاضر روند تامین و توزیع کود‌های کشاورزی مورد نیاز با توجه به شروع فصل کشت برنج در استان، روند افزایشی داشته است.

افراسیابی گفت: کود‌ها از طریق حواله الکترونیک و براساس نیاز هر منطقه به کشاورزان متقاضی توزیع می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش «مسیرسبز- ایران پاک»
  • کاهش ۵ تنی پسماند روزانه اسالم با تفکیک از مبدا
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش مسیر سبز ایران پاک
  • ۹۰ تُن پسماند و نخاله ساختمانی در استان مرکزی جمع‌آوری شد
  • احداث شهرک بازیافت، گامی برای جمع‌آوری انبارهای غیرمجاز در نصف‌جهان
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • بررسی روند امحا و دفن زباله در ۴ شهر فارس
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی در مازندران
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی برای کشت برنج در مازندران
  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز