Web Analytics Made Easy - Statcounter

 قاسم مهدوی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرستان ساری درباره آخرین وضعیت پایان سال تحصیلی جاری اظهار کرد: کلاس درس دوره ابتدایی تا پایان اردیبهشت‌ماه دایر است و جریان دارد و از ابتدا تا ۱۲ خردادماه معلمان و مدیران مدارس به ثبت پیشرفت تحصیلی دانش آموزان می‌پردازند.

وی گفت: در این زمینه برای پایه اول ابتدایی برای دو درس «فارسی» و «ریاضی» آزمون برگزار می‌شود و نتایج این آزمون در عملکرد مدرسه و سرنوشت دانش‌آموز نقشی نخواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش مازندران تصریح کرد: آنچه مهم است در جریان فرایند کار دانش‌آموز در طول سال تحصیلی اتفاق افتاد، ملاک عمل است،  چرا که مبنای کار ما کیفی، ارزشیابی و توصیفی است و لذا دانش‌آموز در طول سال تحصیلی انجام داده است ملاک ارتقای دانش‌آموز محسوب خواهد شد.

این مسؤول در ادامه اضافه کرد:  این آزمون پایانی از درس مورد نظر برای این است که ما بدانیم وضعیت ما در آموزش در چه موقعیتی  قرار دارد و آزمون سرنوشت ساز برای بچه‌ها محسوب نخواهد شد.

مهدوی با بیان اینکه از پایه سوم تا پنجم  ابتدایی نیز آزمون در سه درس فارسی، ریاضی و علوم برگزار می‌شود، اظهار کرد: شرایط برگزاری آزمون  در خدمت شورای مدرسه، مدیران و معلمان است و بر اساس تشخیص خودشان زمان آزمون را انتخاب خواهند کرد.

وی تاکید کرد: دانش‌آموزان بدون استرس، اضطراب و فشار روانی در ارزشیابی پایانی شرکت خواهند کرد و چنانچه آزمونی هم برگزار شود این آزمون سرنوشت‌ساز برای تعیین وضعیت نخواهد بود.

مهدوی با بیان اینکه جریان آموزش در دوران ابتدایی استمرار دارد، گفت: به جهت اینکه در آموزش مجازی بودیم احساس ما بر این است که نیاز به توجه بیشتری به دانش‌آموزان است و با برنامه وزارت آموزش و پرورش برای دوره ابتدایی طراحی کرد برای تثبیت دوره یادگیری برای دانش‌آموزانی که با مشکلات یادگیری مواجه هستند برایشان برنامه داریم.

وی با اشاره به اینکه برای تابستان امسال کلاس جبرانی داریم، خاطرنشان کرد: تابستان امسال، تابستان تعطیل درسی نخواهد بود و جریان آموزش در تابستان جریان و استمرار خواهد داشت و این مسئله ویژه برای دانش‌آموزانی است که نیاز به تقویت یادگیری دارند.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش مازندران افزود: پایه ششم امتحان هماهنگ شهرستان و منطقه دارند که سوالات به صورت هماهنگ درون منطقه دارند که طراحی می‌شود و براساس برنامه امتحانی تنظیم شده از سوی ادارات شهرستان و مناطق دانش آموزان پایه ششم آزمون کتبی دارند و این آزمون ملاک قطعی نیست و آنچه در این آزمون ملاک است و عملکرد فرایندی دانش‌آموزان است.

*حضور ۹۳ درصدی دانش‌آموزان در مدارس مازندران

علی دهقان، معاون متوسطه آموزش و پرورش مازندران نیز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با بیان اینکه امتحانات نهایی و نوبت دوم پایه متوسطه از اول خرداد آغاز خواهد شد، اظهار کرد: امتحانات نهایی از روز یکشنبه یکم خردادماه شروع تا ۲۸ خردادماه ادامه خواهد داشت.

وی افزود: آزمون دانش‌آموزان پایه دوازدهم رشته‌های نظری، علوم معارف دینی، ریاضی فیزیک، علوم تجربی و علوم انسانی طراحی سوال و ارسال آن توسط مرکز سنجش وزارتخانه انجام می‌پذیرد.

معاون متوسطه آموزش و پرورش مازندران تصریح کرد: آزمون پایه نهم به صورت هماهنگ استانی برگزار خواهد شد و برنامه هماهنگی را استان تنظیم  و به همه مدارس متوسطه داده است و فرایند نمره‌گذاری در مدرسه انجام خواهد شد و از اول خردادماه آزمون شروع و تا ۲۳ خردادماه ادامه خواهد داشت و آزمون پایه هفتم، هشتم، دهم و یازدهم نیز به صورت داخلی برگزار می‌شود.

وی اضافه کرد: امتحانات آزمون ورودی مدارس استعدادهای درخشان در ۲۶ و ۲۷ خردادماه پنجشنبه و جمعه برگزار خواهد شد و دانش‌آموزان برای ورود به پایه هفتم و دهم در این آزمون به رقابت خواهند پرداخت.

این مسؤول با بیان اینکه در ثبت‌نام آزمون مدارس نمونه دولتی ۱۰هزار ۴۸۷ نفر از استان مازندران  شرکت کردند، خاطرنشان کرد: فرایند ثبت‌نام انجام شده است و روز جمعه سوم تیرماه برای ورودی پایه دهم آزمون برگزار خواهد شد.

دهقان اضافه کرد: از ۱۴ فروردین‌ماه با مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا کلاس‌ها حضوری شده است ۹۳ درصد دانش‌آموزان در کلاس حضور داشتند و استقبال خوب بوده و تا همین هفته آموزش‌های حضوری ادامه داشته است.

معاون متوسطه آموزش و پرورش استان یادآور شد: تاکنون از سوی وزارت آموزش و پرورش برای کلاس‌های جبرانی تابستان که به صورت هماهنگ باشد، بخشنامه‌ای ابلاغ نشده است.

انتهای پیام/۸۶۰۵۱/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: دوره ابتدایی امتحانات خرداد ابتدایی معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش مازندران قاسم مهدوی علی دهقان معاون متوسطه آموزش و پرورش آزمون تیزهوشان آزمون نمونه دولتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۴۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ستاد اقتصادی نحوه مشارکت مردم را در توسعه استان تبیین کند

محمد کرمی در جلسه بررسی فرصت‌های سرمایه گذاری سیستان‌وبلوچستان اظهارکرد: وظیفه ستاد اقتصادی، طراحی بخش‌های مختلف اقتصادی است که به ما راه توسعه، توانمندسازی و روش‌های اقتصادی را نشان دهد و در این زمینه باید سیاست گذاری کند.

وی با بیان اینکه ستاد اقتصادی باید نحوه مشارکت مردم و روش اجرا را سیاست‌گذاری و بر روی راهبردهای اصلی تمرکز داشته باشد و تبیین کند، افزود: باید به جذب سرمایه و سرمایه‌گذاری در سیستان و بلوچستان کمک کنیم و آنها را پای کار پروژه‌های بزرگ این استان بیاوریم و با فروش سهام، مشارکت مردم را در طرح های اقتصادی افزایش دهیم.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: دانش آموزان و دانشجویان را باید در قالب تعاونی‌ها و شرکت‌های دانش بنیان در طرح‌ها و پروژه‌های اقتصادی مشارکت دهیم و این امر باید به سرعت توسعه پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: بیش از ۵۴ درصد از دانشجویان استان در رشته‌های علوم انسانی در حال تحصیل هستند و در بخش‌های مختلف اقتصادی از جمله کشاورزی، شیلات، تجارت، معادن و صنایع فرآوری با کمبود و فقدان طراح متخصص و نخبه مواجه هستیم.

کرمی تصریح کرد: شرکت‌هایی داریم که تولیدات کم ولی ارزآوری زیاد برای سیستان و بلوچستان دارند و باید روی این شرکت‌ها سرمایه‌گذاری ویژه شود.

وی ادامه داد: در بخش کشاورزی و داروهای گیاهی کارخانه‌ای برای فرآوری داروهای گیاهی در سیستان و بلوچستان نداریم و این محصول به صورت خام در بازار عرضه می‌شود، باید این سرمایه در استان فرآوری شود.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: باید جوانان و دانش آموزان را توانمند و ذهن‌های آنان را برای توسعه طرح‌های اقتصادی آماده کنیم، زیرا بخشی از ایده‌ها خیال پردازی است که توسط ذهن دانش آموزان صورت می‌گیرد و به مرور زمان تبدیل به محصول می‌شود.

وی بیان کرد: به فضل الهی و توکل بر خداوند شرایط حال حاضر را تغییر می‌دهیم و یقین داریم با عنایت‌های الهی این امر شدنی است.

کرمی با تاکید بر اینکه کاری که با تلاش انجام می‌شود با دعا حل نمی‌شود، افزود: خداوند متعال راه حل را برای ما مشخص کرده و به همین دلیل است که پیامبر گرامی می‌فرماید؛ «کار، تلاش و کوشش عبادت است» و کارمندان زمانی که به یاد و در راه خدا و مردم کار و تلاش می‌کنند در واقع عبادت و عمل صالح انجام دادند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از فردا
  • کارنامه تحولی آغازی برای اجرای سند تحول بنیادین است
  • متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند
  • ستاد اقتصادی نحوه مشارکت مردم را در توسعه استان تبیین کند
  • معلم عشایری که پدرانه مشق علم و ادب می‌کند
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • جذب ۲۴ هزار و ۸۸۰  نفر  دبیر و هنرآموز/ برگزاری آزمون استخدامی ۲۸ اردیبهشت
  • معرفی معلم مراغه‌ای به عنوان برگزیده کشوری
  • خلاقیت معلم مراغه‌ای در ایجاد نگرش مصرف بهینه آب