Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدمحمود حسینی‌پور روز پنجشنبه در بازدید از مرکز دفن زباله فریدونکنار افزود: روزانه حدود ۲۰ تا ۲۵ تن زباله در این شهرستان تولید می شود که با پیگیری های مستمر برای رفع مشکل زیست محیطی و مقابله با تدوام ایجاد کوه زباله در منطقه از این پس پسماند منطقه به نیروگاه زباله سوز نوشهر منتقل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطر نشان کرد: از اول تیرماه مقرر شد که تمامی زباله روزانه مردم فریدونکنار  به غرب استان منتقل شود تا پس از آن مشکل انباشت زباله در منطقه برای همیشه برطرف شود.
استاندار مازندران تصریح کرد: حدود ۳۰ سال زباله‌های خانگی فریدونکنار در مرکز زباله این شهر انباشت می شد که طبق پیگیری های صورت گرفته قرار است زباله هایی که از گذشته وجود داشته هم جمع آوری شود.
استاندار مازندران با بیان این که وجود زباله در چندمتری ساحل چهره بدی به شهر فریدونکنار بخشیده است، گفت: همچنین تولید شیرابه و ورود آن به دریا باعث چالش های زیست محیطی می شد که با تلاش و هماهنگی مسئولان شهرستانی و استانی درصدد پایان دادن به این مشکلات هستیم.
حسینی پور ادامه داد: سایت زباله فریدونکنار حدود ۱۰ هکتار وسعت دارد که با جمع آوری زباله در منطقه می توان این زمین را برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن استفاده کرد و شهرداری فریدونکنار موظف است که یک ساله این کوه زباله انباشت شده را جمع آوری کند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدمحمود حسینی‌پور استاندار مازندران، در دومین سفر شهرستانی همراه ۵۰ تن از مدیران استانی دستگاه‌های اجرایی امروز پنجشنبه نوزدهم خرداد به فریدونکنار سفر کرده تا از نزدیک مسایل و مشکلات این شهرستان را بررسی کند.
حسینی‌پور را در دومین سفر شهرستانی، معاونان وی و مدیران کل استانداری هم همراهی می‌کنند.
بازدید از چند طرح نیمه‌تمام، اعزام نماینده به تمامی روستاها به منظور گفت و گو با روستاییان و احصای مسایل و مشکلات آنها از اهداف سفر یک روزه استاندار مازندران به فریدونکنار است.
حسینی‌پور در این سفر همچنین با اقشار مختلف مردم، خانواده شهدا و ایثارگران و فعالان سیاسی، اقتصادی و فرهنگی شهرستان فریدونکنار دیدار و گفت و گو خواهد کرد.
برگزاری نشست شورای اداری شهرستان برنامه پایانی سفر استاندار مازندران به فریدونکنار اعلام شده است.
فریدون‌کنار یکی از شهرستان‌های ساحلی استان مازندران است که براساس آخرین سرشماری نفوس و مسکن ۳۸ هزار و ۱۵۴ نفر جمعیت دارد.

برچسب‌ها سید محمود حسینی پور نوری مازندران دفع زباله فریدونکنار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مازندران دفع زباله مازندران دفع زباله فریدونکنار استاندار مازندران زباله فریدونکنار حسینی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۸۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد

در آیینی با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور، استاندار بوشهر، معاون اقتصادی استاندار بوشهر، مدیران کل اقتصادی و سرمایه گذاری استانداری بوشهر، رایزن بازرگانی هند در ایران، معاون سازمان توسعه تجارت، رئیس میز هند در وزارت خارجه و تجار بوشهری و هندی و مدیران حوزه صنعتی و اقتصادی استان بوشهر، مرکز تجاری هند و ایران در محل نمایشگاه ایران اکسپو راه اندازی شد.

احمد محمدی زاده استاندار بوشهر در این آیین با تقدیر از سازمان توسعه تجارت و سفرای دو کشور ایران و هند اظهار داشت: راه اندازی این مرکز فرصت مناسبی برای گسترش مناسبات دو کشور است.

وی با اشاره به اشتراکات فرهنگی و اجتماعی بوشهر و هند خاطر نشان کرد: بنادر استان بوشهر و هندوستان، سابقه طولانی در تجارت و بازرگانی دارند و اشتراکات فرهنگی زیادی وجود دارد.

استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: بسیاری از اصطلاحات هندی در ادبیات استان بوشهر وجود دارد و جمعیت هندی تبار‌ها هم‌اکنون نیز در استان بوشهر زیاد است.

محمدی زاده با بیان اینکه اکنون لنج‌ها و شناور‌های بوشهری به هندوستان تردد دارند گفت: خلیج فارس و دریای عمان، ارتباط مستقیمی بین بنادر بوشهر و هندوستان ایجاد کرده است.

وی به ظرفیت‌های اقتصادی استان بوشهر پرداخت و ابراز داشت: تولید ۷۴ درصد گاز کشور، تولید ۴۹ درصد محصولات پتروشیمی، تولید صد در صد میعانات گازی و صادرات ۹۳ درصد نفت ایران از ظرفیت‌های مهم این استان است.

استاندار بوشهر تصریح کرد: بوشهر از قطب‌های تولید خرمای کشور است که در هند نیز مصرف بالایی دارد.

محمدی زاده با بیان اینکه ۵۰ درصد میگوی ایران در استان بوشهر تولید می‌شود افزود: مبادلات تولیدات استان بوشهر با هندوستان از اهداف راه اندازی این مرکز تجاری است.

وی گفت: روابط سنتی و قدیمی تجاری بوشهر و هند باید به روابط نوین و جدید تبدیل شود و کیفیت فعالیت‌های تجاری و بازرگانی دو طرف ارتقا یابد.

استاندار بوشهر اضافه کرد: انتخاب یکی از تاجران باسابقه بوشهری به عنوان مدیر مرکز تجاری ایران و هند امری ارزشمند است و بزودی نخستین نمایندگی این مرکز در بوشهر راه اندازی می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهاد‌های اجرایی مازندران
  • بازدید استاندار مازندران از ورزشگاه ماهفروجک ساری
  • پیشنهاد استاندار خوز‌ستان برای صدور گذرنامه اتباع ‌در اربعین
  • رسانه‌ها پای کار بیست‌ویکمین همایش پیرغلامان حسینی باشند
  • استاندار مازندران: به زیرساخت‌های مساجد بین‌راهی رسیدگی شود
  • نامگذاری کتابخانه دانشگاه پیام نور کرمان به نام دانشجوی شهید حادثه تروریستی گلزار شهدا
  • مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد
  • پیام استاندار مازندران به مناسبت گرامیداشت هفته معلم
  • استاندار: برای تحقق طرح جامع مناطق ویژه اقتصادی مازندران؛ هماهنگی های لازم انجام شده است
  • تبدیل مناطق آزاد ویژه اقتصادی مازندران از واردات صرف به دانش فنی و صادرات